Digit
O nama Posao Novosti Kontakt

« Matrični štampači


Akcije i najave


DL6600Pro

DL6600Pro
Karakteristike:

Automatsko cepanje
Automatsko punjenje
Štampanje barkoda
Automatska kontrola debljine papira (APTC)
Host kontrola putanje papira (HCPP)
Automatsko uključivanje paralelnog i serijskog interfejsa
Štampanje vellikom brzinom

Pri 10 cpi, raspon brzine stampanja se krće od 180 cps za kvalitet slova do 540 cps za kvalitetno štampanje velikom brzinom.

Standardno štampanje bar koda:

Štampač je napravljen sa podrškom barkod štampanja, osam industrijski standardizovanih kodova bez trece grupe kutija ili softvera (EAN13,EAN8,Codabar,Code 3 od 9,UPC,Matrix 2 od 5,Interleaved 2 od 5, Industrial 2 od 5).

Softverska podrška:

Ovaj štampač koji prvenstveno radi sa DPL24C plus komandnim setom,je kompatibilan sa IBM Proprinterom XL24E komandnim setom i Epson ESC/P2 komandnim setom.

Fontovi sa visestrukim izborom.Štampač ima 18 uobičajenih fontova: 9 bitmap fontova - Courier 10, Pica 10, Prestige Elite 12, Boldface PS, OCR-B, Correspondence, Compressed, Draft, i High-speed Draft i devet outline fontova - Timeless, Nimbus Sans, i Courier, i za svaki - upright,italic i bold.

Veliki print buffer:

128 KB su dostupni u celini za skladištenje unešenih podataka i download - ovanih fontova.Širok buffer za unos podataka omogućava vam da pošaljete fajlove štampaču i vratite brzo svojoj aplikaciji .

Jednostavna promena tipa papira:

"Parking" forme olakšavaju uključivanje između stalnih formi i jednostranog prolaza.

Multiple Paper paths:

Sa morućnosću uvođenja drugog traktora,dve različite trajne forme mogu biti učitane i selektovane sa prednje strane panela ili umreženog kompjutera uz dodavanje cut sheet paper.

Automatsko cepanje papira:

Trajne forme su automatski podignute na poziciju cepanja na kraju svakog posla.

Ne zahteva održavanje.
Potrebno je periodično čisćenje i zamena ribon ketridža.

Model No:M3391B