Digit
O nama Posao Novosti Kontakt

Akcije i najave

Seminari
CEL Oracle Database 12c Partitioning with Joel Goodman, 25.05.2017, 1 dan, cena po polazniku 30.000,00 RSD

CEL Parallel Processing in Oracle Database 12c with Joel Goodman, 1 dan, cena po polazniku 30.000,00 RSD

ZAKAZANI KURSEVI (April, Maj, Jun) 2017.
Java SE 8 Fundamentals
Java SE 8 Fundamentals
Oracle Middleware 12c: Build Rich Client Applications with ADF
Java SE 8 Programming
Java SE 8 Programming

Proizvodi > Serveri

HP Proliant
HP Proliant
HP ProLiant Generation 8 servers feature embedded automation and intelligence that cut lifecycle operations tasks, facilities overhead and downtime costs.

With HP ProActive Insight architecture, HP ProLiant Gen8 servers continuously monitor more than a thousand system parameters to optimize application performance and proactively decrease downtime, while providing organizations insight into every aspect of their IT infrastructure.

 
Integrity Serveri
Integrity Serveri
HP je postavio mission-critical računarstvo na Intel Itanium arhitekturu. Koristi se standardna i modularna arhitektura,te se eliminišu vlasnička vendorska rešenja koja su podizala cenu i kompleksnost rešenja u prošlosti.

Tokom 2007 godine Intel i HP su postigli dogovor o nastavku razvoja Itanium procesora.

 
HP - Alpha server
HP - Alpha server
AlphaServer sistemi sa OpenVMS i Tru64 UNIX su sinonim za pouzdanost, dostupnost, performanse, pojednostavljeno upravljanje i fleksibilnost. Na početku Digital, zatim Compaq i na kraju HP su sa ponosom isporučivali AlphaServer sisteme vodećim poslovnim, obrazovnim i državnim preduzećima širom sveta od 1992 do 2007. HP je nastavio servisnu podršku do 2012.

DIGIT je isporuku prvih AlphaServer sistema realizovao u Elektroprivredi Srbije 1993 godine. Servisnu podršku pružamo na upit.