Digit
O nama Posao Novosti Kontakt

« Partneri


Akcije i najave


Oracle

Oracle
Oracle korporacija je najveći svetski dobavljač softvera za upravljanje informacijama i druga najveća softverska kompanija, sa godišnjim prihodom od preko 10 milijardi dolara. Oracle prodaje svoje baze podataka, alate i aplikativna rešenja, uz konsalting i podršku u preko 145 država širom sveta.

Digit je otpočeo saradnju sa Oracle-om 1991. godine, a u ovom trenutku ima važeće sledeće ugovore:

- Full Use Distribution Agreement
- Application Specific Distribution Agreement
- Education Partner
- Education Reseller Partner
- Oracle Consalting Partner

DIGIT je ovlašćen za prodaju original Oracle softverskih proizvoda i kod kompanije Oracle je dostigao najviši Certified Advantage Partner Status. Pripadamo kategoriji Technology Indepedent Software Vendor (TISV) partnera, sa specijalizacijama u grupama Database i Fusion Middleware.

DIGIT je razvio upotrebom aktuelne verzije Oracle tehnologije softverske proizvode FIS (ERP), EDIS(Billing) i PORTIS (Transport), koji su raspoloživi na tržištu, čime je ispunio uslove da korisnike naših proizvoda licencira prema odredbama ASFU Ugovora sa kompanijom Oracle.

Kao Authorized Education Partner, u ponudi našeg Školskog Centra su kursevi za korišćenje Oracle tehnologije, koji se sprovode po Oracle standardima.

Kao Oracle Consalting partner učestvujemo u implementaciji Oracle aplikacija eBusiness Suite sa project managerima iz Oracle.
Dalje: [Oracle] http://www.oracle.com